måndag 18 april 2011

Ibland går det inte som tänkt

För ca en vecka sedan skrev jag att golvet var på plats och det mesta började bli klart, men tji fick jag (vi)! När vi lagt golvet och tittade på det från ett längre avstånd såg vi att vissa plankor var blankare respektive mattare än andra. M kollade med golvläggningsfirman och idag var de här... domen blev att det är FEL på golvet och att det ska reklameras till Tarkett! Det innebär att allt golv ska tas upp och nytt golv ska läggas dit... suck!! Jag som hade sett fram emot att få "flytta in" i påskhelgen, men nu kommer det dröja minst en vecka till. Som tur är så kommer golvläggningsfirman och lägger golvet när det väl kommit hem nytt.

Något lite roligare att skriva om är att vi blev mycket nöjda med belysningen! Armaturerna ger ett väldigt bra ljus och vi är nöjda med väggarmaturen (just nu saknas en lampa i den ena) som kommer lysa upp väggen bakom soffan.

2 kommentarer:

  1. Fy f-n vad tråkigt med golvet, men det löser sig smidigt runt kaminen väl tack vare M? Kul att ni blen nöjda med belysningen, behövs det fler ljuskällor? Glad påsk ö. fam. M/K

    SvaraRadera
  2. M gjorde ett bra jobb runt kaminen, så den kan stå kvar även om golvet ska upp. Nu har vi ljus så vi klarar oss! Fast någon mer lampa och lite levande ljus blir det nog. Mysfaktorn ska vara hög! :)

    SvaraRadera